Innovatieve Gevelsystemen bij Fassat: Duurzaamheid en Circulariteit voor een Betere Toekomst

Bij Fassat geloven we in de kracht van innovatie, duurzaamheid en circulariteit om de bouwsector te transformeren. Sinds onze oprichting in 2021 hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van losmaakbare gevelsystemen met keramische steenstrips, waarmee verlijmen en metselen tot het verleden behoren. Ontdek waarom Fassat de beste keuze is voor jouw volgende bouwproject en hoe onze geavanceerde oplossingen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Waarom Kiezen voor Fassat?

  • Innovatie en Duurzaamheid: Onze producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en circulariteit. Losmaakbare gevelsystemen zijn eenvoudig te monteren, demonteren en hergebruiken, wat leidt tot minder materiaalverbruik en arbeidskosten. Dit innovatieve concept vermindert de ecologische voetafdruk en bevordert een duurzame bouwpraktijk.

  • Hoogwaardige Materialen: Wij werken samen met toonaangevende merken zoals Tonality, Feldhaus, ABC-Klinkergruppe, Röben en De Rijswaard. Deze partners leveren de hoogwaardige keramische steenstrips die we gebruiken in onze gevelsystemen. Daarnaast zijn we sinds 2023 importeur van de losmaakbare vloertegels van Agrob Buchtal, genaamd DryTile, die zich onderscheiden door hun snelle en eenvoudige installatie zonder lijm.

Onze Producten

  • NoviBrick Steenstrips: Deze keramische steenstrips bieden een esthetische en duurzame oplossing voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, maken ze het eenvoudig om elke ruimte een unieke uitstraling te geven.

  • NoviBrick Tiles: Voor een strakke, moderne look zijn onze NoviBrick Tiles de perfecte keuze. Deze geëxtrudeerde keramische steenstrips combineren duurzaamheid met een eenvoudig haaksysteem voor een snelle en betrouwbare installatie.

  • NoviBrick Vlakke Gevelleipan: Ideaal voor eigentijdse gevels, deze dubbelwandige panelen met een haak- of veer-groefverbinding bieden uitstekende isolatie- en geluidswerende eigenschappen, perfect voor energiezuinige gebouwen.

RocketClip: Snelle en Koudebrugvrije Montage

Een van onze baanbrekende innovaties is de RocketClip. Deze clip zorgt voor een snelle en koudebrugvrije montage van houten regels op harde isolatieplaten. Dit systeem biedt flexibiliteit en efficiëntie, wat resulteert in een snellere bouwtijd en een verbeterde thermische efficiëntie van het gebouw.

Duurzaam Bouwen met Fassat

Beter bouwen begint met losmaakbaarheid en hergebruik. Onze gevelsystemen en vloertegels zijn ontworpen om de levensduur van materialen te verlengen en de afvalproductie te minimaliseren. Door te kiezen voor Fassat draag je bij aan een circulaire economie en een duurzamere toekomst.

Blijf Op de Hoogte

Volg ons op LinkedIn en Facebook voor de laatste updates over onze producten en projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Fassat jou kan helpen om jouw bouwprojecten duurzamer en efficiënter te maken.

Milieubewust bouwen én kosten besparen? Kies voor Fassat Circulaire Gevels & Tegels