Over Fassat

Over Fassat

Innovatieve & duurzame gevel- en tegeloplossingen.

Circulair Innovatief Remontabel

Over Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Fassat Circulaire Gevels & Tegels is eind 2021 opgericht. Met het huidige team verkoopt Fassat vanuit een nieuw pand op het bedrijventerrein De Elsmoat in Enter een ruime collectie mechanische keramische gevelproducten en losmaakbare vloertegels. De gevelproducten worden voornamelijk verkocht inclusief het achterliggende montagesysteem. De showroom is geopend, dus plan een afspraak in!

   

Afspraak plannen?Ons doel

Wij willen bijdragen aan een betere wereld door middel van onze herbruikbare producten die de impact op het milieu verminderen. Tegelijkertijd willen we bedrijven in de bouwbranche helpen kosten te besparen op het gebied van bouwmaterialen en arbeid. 

Hoe we dat doen?

Alle gevelsystemen die we ontwikkelen moeten in onze ogen herbruikbaar, circulair en dus duurzaam zijn. Door deze producten aan te bieden kunnen bedrijven in de bouwbranche aanzienlijke besparingen maken op het gebied van afval, tijd en kosten.

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar een deskundig advies? Ons team staat voor u klaar in onze showroom! Neem contact met ons op en plan een afspraak in.

Plan een afspraak in