Over Fassat

Over Fassat

Innovatieve & duurzame gevel- en tegeloplossingen.

Circulair Innovatief Remontabel

Over Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Fassat Circulaire Gevels & Tegels is eind 2021 opgericht. Sinds medio 2022 zijn we gevestigd in een nieuw pand op het bedrijventerrein De Elsmoat in Enter, vlakbij de afrit A1 Enter-Rijssen. Wij bieden een ruime collectie keramische gevelproducten en gevelsystemen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment losmaakbare vloertegels – DryTile - van de Duitse fabrikant Agrob Buchtal. In 2022 is de webshop www.steenstripshop.nl in de lucht gegaan. Met de webshop streven we er naar om één van de grootste collecties steenstrips aan te bieden. Innoveren en pionieren staan bij Fassat hoog in het vaandel. We zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen en zien overal kansen en mogelijkheden. Het kan altijd beter. Vandaar ons motto: Let’s build better!

Volg ons op LinkedIn en op Facebook!

 


Ontdek Onze Duurzame en Circulaire Gevelbekleding

Op zoek naar hoogwaardige gevelbekleding voor uw duurzame bouwproject? Bij Fassat bieden we een breed scala aan gevelpanelen en steenstrips die niet alleen de esthetiek van uw gebouw verbeteren, maar ook bijdragen aan een circulaire en milieuvriendelijke constructie.

Gevelbekleding voor Elke Stijl

Onze gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waaronder keramiek en duurzame panelen. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling met keramische gevelbekleding of een circulaire oplossing voor gevelpanelen, wij hebben de perfecte keuze voor uw project. Wij werken onder andere samen met Tonality, Feldhaus, ABC-Klinkergruppe, Röben en De Rijswaard.

Duurzaam Bouwen, Duurzame Materialen

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze gevelpanelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor geniet u jarenlang van een prachtige gevel zonder zorgen over onderhoud of vervanging.

Circulaire Bouwmaterialen

Kies voor circulaire bouwmaterialen en draag bij aan een groenere toekomst. Onze gevelbekleding is ontworpen met het oog op hergebruik en minimalisme. Zo sluit u aan bij de circulaire economie en vermindert u de impact op het milieu.

Creëer Jouw Unieke Gevel

Met onze gevelbekleding is de mogelijkheid eindeloos. Mix en match verschillende kleuren en texturen om een gevel te creëren die perfect past bij uw ontwerp. Laat u inspireren door onze collectie en geef uw gebouw een unieke uitstraling.

Vind de Perfecte Gevelbekleding

Bekijk onze collectie op de website en ontdek de mogelijkheden voor uw project. Neem contact op voor persoonlijk advies of een offerte op maat. Samen kunnen we uw duurzame en circulaire bouwplannen realiseren.

Verken onze collectie:


Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!


Ons doel

Wij willen bijdragen aan een betere wereld door het ontwikkelen van nieuwe circulaire bouwmaterialen die een lagere impact op het milieu hebben. Daarnaast zien we dat onder meer door de groeiende schaarste aan vaklieden het geïndustrialiseerde prefab bouwen een steeds grotere vlucht zal nemen. Een andere ontwikkeling is de behoefte aan het na-isoleren van een groot deel van de bestaande woningvoorraad. Ook ten aanzien van deze ontwikkelingen streven we er naar om vooruit te lopen met innovaties op het gebied van gevelsystemen en keramische producten.    

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar een deskundig advies? Ons team staat voor u klaar in onze showroom! Neem contact met ons op en plan een afspraak in.

Plan een afspraak in