Mechanische gemonteerde steenstrips

Mechanische gemonteerde steenstrips

Welkom bij Fassat Gevels en Tegels, dé bestemming voor hoogwaardige mechanisch gemonteerde steenstrips die een revolutie teweegbrengen in de wereld van gevelbekleding. Als je op zoek bent naar een innovatieve, duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor het verfraaien van je woning of bedrijfspand, ben je hier aan het juiste adres.

Wat zijn mechanisch gemonteerde steenstrips?

Mechanisch gemonteerde steenstrips zijn een geavanceerde en eigentijdse manier om de uitstraling van bakstenen toe te voegen aan je gevel, interieur of andere oppervlakken. In tegenstelling tot traditionele methoden van installatie, worden deze steenstrips bevestigd met behulp van speciale draag en sluit profielen. Dit innovatieve montagesysteem biedt talloze voordelen, waaronder eenvoudige installatie, herbruikbaarheid en een strakke afwerking.

Waarom kiezen voor mechanisch gemonteerde steenstrips?

  1. Eenvoudige installatie: Dankzij het mechanische montagesysteem zijn deze steenstrips eenvoudig te installeren. Zelfs voor doe-het-zelvers biedt dit systeem een gebruiksvriendelijke oplossing.


  1. Herbruikbaarheid: Het mechanische montagesysteem maakt het mogelijk om de steenstrips te demonteren en opnieuw te gebruiken. Dit is niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk.


  1. Strakke afwerking: Het gebruik van clips zorgt voor een naadloze en strakke afwerking van de gevel. Hierdoor krijgt het geheel een moderne uitstraling.


  1. Diverse toepassingen: Mechanisch gemonteerde steenstrips zijn niet beperkt tot gevelbekleding. Ze kunnen ook worden toegepast in woningen of panden, bijvoorbeeld in de keuken, badkamer, slaapkamer of in commerciële ruimtes.


  1. Variatie in ontwerp: Bij www.steenstripshop.nl bieden we steenstrips met 3D-reliëf, verschillende kleuren en lengtes. Zo kun je de perfecte steenstrip kiezen die past bij jouw stijl en ontwerpvoorkeuren.


Ontdek ons assortiment op www.steenstripshop.nl

Www.steenstripshop.nl is onderdeel van Fassat Gevels en Tegels en wij begrijpen de behoefte aan kwaliteit en diversiteit. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment mechanisch gemonteerde steenstrips samengesteld. Onze steenstrips zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden zowel de duurzaamheid als de esthetiek waar je naar op zoek bent. Bezoek onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden om jouw project te verrijken.

Hoe werkt het bestelproces?

Het bestellen van mechanisch gemonteerde steenstrips bij Fassat Gevels en Tegels is eenvoudig en snel. Kies de gewenste steenstrips in onze webshop www.steenstripshop.nl en bestel ze via www.fassat.nl. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Waarom Fassat / Steenstripshop.nl?

  1. Kwaliteit: Onze steenstrips zijn van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.


  1. Service: We streven naar uitstekende klantenservice. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.


  1. Diversiteit: Van klassiek tot modern, we hebben steenstrips in diverse stijlen, kleuren en texturen.


  1. Innovatie: Bij www.steenstripshop.nl blijven we up-to-date met de nieuwste innovaties op het gebied van gevelbekleding en steenstrips.


Milieubewust bouwen én kosten besparen? Kies voor Fassat Circulaire Gevels & Tegels