Fassat Circulaire Gevels & Tegels

BrickTiles; muurvast en tóch losmaakbaar

BrickTiles; muurvast en tóch losmaakbaar
BrickTiles; muurvast en tóch losmaakbaar!

Sinds kort is de collectie van Fassat Gevels & Tegels uitgebreid. Naast de circulaire steenstrips hebben we de BrickTiles!

Deze geëxtrudeerde steenstrips zijn fraai en functioneel vormgegeven. Aan de bovenzijde hebben de strips een sponning voor de waterdichting en aan de achterzijde “oortjes” waar de tanden van het stalen draagprofiel in vastgeklikt worden. Dit bespaart aanzienlijk op arbeidskosten en inspanningen bij het bouwen van een gevel.

Het monteren van deze keramische steenstrips met een lengte van maximaal 300mm en een hoogte variërend van 50 – 100mm is zeer eenvoudig en gaat razendsnel. Na bevestiging van de profielen worden de steenstrips achter de boventanden ingeschept. Daarna wordt de strip omlaag gedrukt en valt deze achter de ondertanden. Demonteren en remonteren is eveneens een fluitje van een cent. 

Zie het filmpje: https://lnkd.in/g-iMnWK7

De meest voorkomende optie betreft de montage in halfsteens verband met behulp van stalen profielen die zijn gegalvaniseerd en vervolgens in een onopvallende kleur zijn gepoedercoat.

Onze BrickTiles zijn grote keramische steenstrips die te gebruiken zijn met en zonder een terugliggende voeg. Onze BrickTiles zijn in verschillende formaten te bestellen, waarbij de standaard afmeting 287 x 85 x 23 mm is. De steenstrips zijn daarnaast ook in 50 of 65 mm hoogte verkrijgbaar.  Kleuren en oppervlakteafwerking zijn maatwerk. De BrickTiles kunnen in de steenfabriek voorzien worden van een hoogwaardige glazuurlaag. Elke gevel verdient de schoonheid en efficiency van de onderhoudsarme BrickTiles. De Glazuurlaag is sinds kort ook beschikbaar uit volledig gerecycled glas of gerecycled glas van PV zonnepanelen. Een duurzaam alternatief!

Voor meer informatie bent u welkom in onze ruime showroom.