Fassat Circulaire Gevels & Tegels

๐——๐—ฒ ๐—ฅ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—–๐—น๐—ถ๐—ฝ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐— ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

๐——๐—ฒ ๐—ฅ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—–๐—น๐—ถ๐—ฝ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐— ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

Ontdek de Innovatieve RocketClip voor Duurzame Gevelmontage

De RocketClip, ontwikkeld door Fassat Geveltechniek, dรฉ gevelhoutklem die zorgt voor een duurzame koudebrugvrije montage van houten regels aan de gevel. De gevelhoutklem blinkt uit in duurzaamheid en precisie. 

Deze innovatieve clip is ontworpen om houten regels moeiteloos aan de gevel te bevestigen, met als bijkomend voordeel de mogelijkheid tot ventilatie bij de constructie van de gevel. 

De RocketClip is meer dan een gewone gevelhoutklem; het is een symbool van duurzaamheid. Het is speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan een efficiรซnte en duurzame gevelconstructie.

Waarom de RocketClip?

1. Vereenvoudigen en versnellen: Met RocketClip wordt de montage van houten regels aan de gevel vereenvoudigd, wat tijd en moeite bespaard. Met de RocketClip wordt de montage van houten regels aan de gevel een gestroomlijnd proces.

2. Dubbele functie: De clip biedt een dubbele functie door zowel de mechanische montage van de hardschuimisolatieplaat als de bevestiging van houten regels mogelijk te maken. Het biedt niet alleen een stevige grip voor de houten regels, maar maakt ook de mechanische montage van hardschuimisolatieplaten mogelijk, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor gevelconstructies. 


Nu verkrijgbaar bij Mastermate!

Bekijk hier de brochure!

De RocketClips zijn vanaf heden ook verkrijgbaar bij de Mastermate vestiging bij u in de buurt!

Voor vragen of bestellingen gaat u naar ๐˜„๐˜„๐˜„.๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ.๐—ป๐—น of neemt u contact op met ruwbouw.vbt@mastermate.nl