Fassat Circulaire Gevels & Tegels

BrickTile met afmeting 65x240mm

BrickTile met afmeting 65x240mm

Ontdek de Nieuwe Uitbreiding van Onze Circulaire BrickTile Collectie voor Duurzame Gevelbekleding!

Bij Fassat zijn we voortdurend bezig met het vernieuwen en uitbreiden van onze collecties, en we zijn verheugd om onze BrickTile collectie uit te breiden met nieuwe steenstrips in de afmeting van 65x240mm, naast de bekende afmeting van 95x300mm. 

Deze BrickTiles worden op bestelling geproduceerd, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn voor duurzame gevelbekleding.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke look met keramische basiskleuren, een modern ontwerp met digitale engobes en glazuren, of een unieke afwerking met diverse oppervlakteafwerkingen, de BrickTiles bieden een brede selectie om jouw gevel naar wens vorm te geven.
Bovendien hebben de BrickTiles in doorsnede de vorm van houten rabatdelen, waardoor ze gemakkelijk mechanisch te monteren zijn in staal- of aluminiumprofielen voor gevelbekleding.

Maar dat is nog niet alles! Bij Fassat bieden we ook een scala aan achterconstructies die perfect passen bij onze BrickTiles, voor een complete geveloplossing die aan al jouw wensen voldoet op het gebied van gevelbekleding.
Wil je de BrickTiles zelf ervaren? Bel of mail ons voor een monster en ontdek de mogelijkheden voor jouw project!

Met onze uitgebreide collectie en maatwerkopties staan wij klaar om jouw gevelproject tot leven te brengen. Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie met Fassat's BrickTile collectie. We helpen je graag bij het realiseren van een gevel die niet alleen indruk maakt, maar ook voldoet aan de hoogste standaarden van esthetiek en functionaliteit voor circulair bouwen en duurzaam bouwen.