Fassat Circulaire Gevels & Tegels

BrickTiles – Circulaire keramische gevelbekleding

BrickTiles – Circulaire keramische gevelbekleding

🆕 De BrickTiles van Fassat – Circulaire keramische gevelbekleding 🆕 

De BrickTile is het innovatieve antwoord van Fassat Circulaire Gevels & Tegels op de groeiende vraag naar hoogwaardige, losmaakbare keramische gevelbekleding die snel en eenvoudig kan worden gemonteerd. Deze revolutionaire BrickTile collectie, gemaakt in Duitsland, biedt niet alleen standaardkleuren maar ook volledig maatwerk met vrijwel onbeperkte mogelijkheden op het gebied van afmetingen, kleuren, oppervlakteafwerkingen en glazuurlagen. Voor degenen die op zoek zijn naar iets extra's, zijn de BrickTiles zelfs beschikbaar met een digitale engobeerlaag, waardoor er oneindig veel ontwerpmogelijkheden ontstaan. 

Wat het eigentijdse gevelbekledingssysteem van BrickTile echt onderscheidt, is het mechanische montagesysteem, wat betekent dat er geen lijm nodig is. De BrickTiles worden bevestigd met behulp van het geavanceerde staalprofiel dat door Fassat is ontwikkeld. Met een verticale hart-op-hart afstand van 40 of 60 cm is er veel flexibiliteit in montage, waardoor het aan verschillende ontwerpeisen kan voldoen.

De BrickTiles komen goed tot hun recht in diverse situaties. In combinatie met de RocketClips is een koudebrugvrije montage op prefab betonbouw of kalkzandsteen binnenbladen mogelijk. 

Of je nu kiest voor de standaardcollectie of maatwerk, de BrickTile biedt niet alleen een esthetische meerwaarde aan elk gebouw, maar ook duurzaamheid en flexibiliteit in ontwerp. De combinatie van hoogwaardig keramisch materiaal en het innovatieve montagesysteem maakt de BrickTile een toonaangevende keuze voor architecten, aannemers en ontwerpers die streven naar zowel visuele aantrekkingskracht als functionele excellentie. Ontdek de mogelijkheden van BrickTile en til jouw gevelontwerp naar een hoger niveau!

De RocketClip, ontwikkeld door Fassat Circulaire Gevels & Tegels, is een innovatieve gevelhoutklem die een onderdeel kan vormen van het geavanceerde montagesysteem voor de BrickTile. Deze geavanceerde clip is specifiek ontworpen om een efficiënte en duurzame montage van houten regels aan de gevel mogelijk te maken, waardoor het gehele gevelbekledingssysteem betrouwbaar en stevig blijft.