Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Circulaire Keramische informatiemarkt

Circulaire Keramische informatiemarkt

𝗙𝗮𝘀𝘀𝗮𝘁 𝗮𝗮đ—ģ𝘄𝗲𝘇đ—ļ𝗴 đ—¯đ—ļ𝗷 𝗱𝗲 𝗖đ—ļđ—ŋ𝗰𝘂𝗹𝗮đ—ļđ—ŋ𝗲 𝗸𝗲đ—ŋ𝗮đ—ēđ—ļ𝘀𝗰đ—ĩ𝗲 đ—ļđ—ģđ—ŗđ—ŧđ—ŋđ—ē𝗮𝘁đ—ļ𝗲đ—ē𝗮đ—ŋ𝗸𝘁 đ—ļđ—ģ 𝗕đ—ļ𝗹𝘁đ—ĩđ—ŧ𝘃𝗲đ—ģ!

Woensdag 27 maart jl. was Fassat ÊÊn van de partijen die een presentatie heeft gegeven tijdens de perfect georganiseerde 𝗸𝗲đ—ŋ𝗮đ—ēđ—ļ𝘀𝗰đ—ĩ𝗲 đ—ļđ—ģđ—ŗđ—ŧđ—ŋđ—ē𝗮𝘁đ—ļ𝗲đ—ē𝗮đ—ŋ𝗸𝘁 door Kooy Baksteencentrum B.V. in Bilthoven.

We hebben een aantal đ—ēđ—ŧđ—ģ𝘁𝗮𝗴𝗲𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲đ—ē𝗲đ—ģ 𝗴𝗲đ—Ŋđ—ŋ𝗲𝘀𝗲đ—ģ𝘁𝗲𝗲đ—ŋ𝗱 voor o.m. đ—ĩđ—ŧđ˜‚đ˜đ˜€đ—¸đ—˛đ—šđ—˛đ˜đ—¯đ—ŧ𝘂𝘄, đ—¯đ—˛đ˜đ—ŧđ—ģ- 𝗲đ—ģ 𝗸𝗮𝗹𝗸𝘇𝗮đ—ģ𝗱𝘀𝘁𝗲𝗲đ—ģđ—¯đ—ŧ𝘂𝘄.

Naast de montage met de RocketClips hebben we speciaal ontwikkelde stalen profielen getoond, die niet rechtstreeks op de constructieve wand worden bevestigd maar op PIR isolatieplaten. Al eerder is op basis van dit principe door 𝗙𝗮𝘀𝘀𝗮𝘁 de đ—Ĩđ—ŧ𝗰𝗸𝗲𝘁𝗖𝗹đ—ļđ—Ŋ ontwikkeld.

Naast de đ—¯đ—ŧ𝘂𝘄đ—ŗ𝘆𝘀đ—ļ𝘀𝗰đ—ĩ𝗲 𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱𝗲𝗹𝗲đ—ģ (minder koudebruggen en isolatielekken) leidt dit tot een behoorlijke kostenbesparing van de onderconstructie. De hoogste brandklasse kan worden behaald door de isolatieplaten te voorzien van een onbrandbare Windstopper of Magoxxplaat.

Naast de 𝗡đ—ŧ𝘃đ—ļ𝗕đ—ŋđ—ļ𝗰𝗸 steenstrips maakten de 𝗡đ—ŧ𝘃đ—ļ𝗕đ—ŋđ—ļ𝗰𝗸𝗧đ—ļ𝗹𝗲𝘀 en de 𝗡đ—ŧ𝘃đ—ļ𝗕đ—ŋđ—ļ𝗰𝗸 𝗧𝗲đ—ŋđ—ŋ𝗮𝗰đ—ŧ𝘁𝘁𝗮đ—Ŋ𝗮đ—ģ𝗲𝗹𝗲đ—ģ onderdeel uit van de presentatie.

Onze dank gaat uit naar de belangstellenden en het team van Kooy voor de opzet en de uitvoering van deze informatiemiddag!

Voor meer info en bezichtiging van de collecties bent u welkom in onze showroom in Enter of bekijk onze website www.fassat.nl

U kunt ons telefonisch bereiken op 0547-214112 ☎

Of stuur een e-mail naar info@fassat.nl 📧