Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Collectie breidt uit!

Collectie breidt uit!

De collectie van Fassat breidt zich gestaag uit, en we zijn er trots op om een breed scala aan hoogwaardige bouwmaterialen aan te bieden.

Voor complete geveloplossingen met losmaakbare steenstrips, BrickTiles en BrickTiles XL bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook ontworpen met oog voor duurzaamheid en circulariteit. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of restauraties, bij Fassat vinden we altijd de juiste oplossing voor uw project.

Naast geveloplossingen biedt Fassat ook een uitgebreide collectie vloertegels aan. Onze DryTiles zijn van topkwaliteit en bieden niet alleen een prachtige esthetiek, maar zijn ook razendsnel te verleggen en eenvoudig te demonteren en te remonteren. Met de DryTiles van Agrob Buchtal brengen we circulariteit naar een nieuw niveau.

Wilt u meer weten over onze collecties of ze zelf komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Enter. Ons team staat klaar om u te adviseren en te inspireren voor uw volgende project.