Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Duurzaam bouwen doen we samen!

Duurzaam bouwen doen we samen!

Duurzaam bouwen met Fassat circulaire Gevels en Tegels! 

Bij Fassat circulaire Gevels & Tegels zijn we ervan overtuigd dat innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan. 

Het is ons streven om de bouwsector te transformeren en het geheel circulair, losmaakbaar, remontabel en demontabel te maken! Met het aanbieden van bouwmaterialen die een antwoord bieden op de heersende wegwerp- en vervangcultuur willen we onze ambitie waarmaken. 
Door te investeren in herbruikbare materialen draagt u niet alleen bij aan een minder grote impact op onze planeet, maar kiest u ook voor een kostenbesparing op de korte én lange termijn. 

Fassat circulaire Gevels & Tegels verkoopt mechanische gevelsystemen (steenstrippen) en losmaakbare vloertegels van Drytile (Agrob Buchtal). De steenstrips die gebruikt worden voor het mechanische gevelsysteem zijn afkomstig van Röben, Feldhaus, ABC-klinker, MBI en Steenfabriek De Rijswaard. Met het Novi-bircksystem is het lijmen van steenstrips verleden tijd! Doormiddel van een draag- en insluitprofiel kan het geheel gemonteerd worden. Een fluitje van een cent maar nog belangrijker, we zijn duurzaam bezig en gaan voor circulariteit en losmaakbaarheid! Het systeem kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Een mooi kenmerk van het Novi-Bricksystem is dat het, het hele jaar gemonteerd kan worden, u bent niet afhankelijk van het weer! 

Drytile vloertegels zijn geschikt als vloertegels badkamer, vloertegels woonkamer, vloertegels keuken, vloertegels showroom, vloertegels restaurant/horeca of vloertegels op een beursstand. De vloertegels houtlook zitten zelfs in het ruime assortiment! Vloertegels lijmen is met DryTile verleden tijd! Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze producten en bij te dragen aan een duurzamere bouwtoekomst. Let's build better is niet slechts een uitspraak die we doen, maar een belofte aan u en aan de generaties die komen gaan. Doet u met ons mee?  

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom!