Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Keramische BrickTiles

Keramische BrickTiles

De innovatieve en losmaakbare keramische BrickTiles!

De BrickTiles kenmerken zich door een sponning van 10mm, waardoor er een fraaie horizontale belijning ontstaat. Desgewenst kan de sponning ook ingevoegd worden. De lengte van de BrickTiles zijn 300 mm en de hoogte 50 of 85 mm. Deze steenstrips worden gemonteerd met behulp van metalen profielen die zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Liever aluminium profielen? Ook dat is mogelijk! Met deze ontwikkeling is steenstrips verwijderen in de toekomst geen probleem, het systeem is duurzaam, circulair en mechanisch! Steenstrips plakken is door deze innovatie verledentijd! Steenstrips buiten of steenstrips binnen, de BrickTiles zijn geschikt.

De BrickTiles zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie geschikt, én daarnaast voor prefab- en modulebouw. We kunnen deze steenstrips leveren in tal van kleuren en sorteringen, passend bij oneindig veel stijlen. Ook het aanbrengen van een glazuurlaag behoort tot de mogelijkheden.

De prijs van de BrickTiles en profielen zijn verrassend concurrerend. Daar komt bij dat de montage razendsnel gaat en bij elk weertype kan plaatsvinden. Een win-win situatie!

Bel of mail Fassat voor aanvullende informatie. De showroom is op afspraak geopend, dus plan een afspraak in en kom langs!