Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Lancering Steenstripshop!

Lancering Steenstripshop!

Als Fassat zijn wij continu bezig met de ontwikkeling van duurzame en circulaire gevelbekleding en vloer systemen. Naast de losmaakbare Splitbricks en de BrickTiles hebben we de afgelopen maanden een behoorlijke collectie steenstrips opgebouwd en zijn we bezig met de lancering van het Novi-Bricksystem (losmaakbare steenstrips). Dit systeem is geschikt voor alle steenstrips met een minimale dikte van 14mm. Het Novi-Bricksystem is geschikt voor steenstrips buiten en steenstrips binnen. Het voordeel van het Novi-bricksystem is dat steenstrips verwijderen een fluitje van een cent is omdat ze niet verlijmd zijn.

Onze collectie betreft grotendeels steenstrips die als steenstrips zijn geproduceerd. We hebben de huidige collectie aangevuld met gezaagde steenstrips van Steenfabriek De Rijswaard B.V. 🧱 en MBI De Steenmeesters (Geostylistix). Daarnaast bestond ons aanbod natuurlijk uit de welbekende collecties van ABC-Klinkergruppe, Röben en Feldhaus! Zoals te zien is in onze collectie zijn er steenstrips wit, steenstrips zwart, steenstrips in waalformaat. Steenstrips zijn er in alle smaken verkrijgbaar! Om aan alle wensen van onze klanten te voldoen zijn we continue bezig met het uitbereiden van onze steenstrip collectie. We proberen voor elk interieur- of exterieur stijl een perfect passende oplossing te bieden. 

De steenstrips kunt u op afspraak bezichtigen in onze showroom in Enter. Maar u kunt een groot aantal van deze steenstrips inmiddels ook vinden in onze nieuwe webshop 👉🏻 www.steenstripshop.nl!
Tevens bieden bij de mogelijkheid om samples te bestellen via onze webshop. De samples zijn gratis, wij vragen alleen een kleine fee voor de handlings- en verzendkosten.