Fassat Circulaire Gevels & Tegels

NoviBrickSystem introductie

NoviBrickSystem introductie

We zijn verheugd om het nieuwe NoviBrickSystem te kunnen introduceren! Dit innovatieve montagesysteem maakt het mogelijk om steenstrips mechanisch én losmaakbaar te monteren op een speciaal ontwikkeld aluminium draagregelprofiel met een daarbij horend pvc-insluitprofiel.

De steenstrips worden ingeklemd in een geëxtrudeerd PVC insluitprofiel, waarbij het profiel ook zorgt voor de 3mm schaduwvoeg. De strips zijn in waal- of dunformaat in een dikte van 14 mm (strengpers) en 20 mm (gezaagde strips) verkrijgbaar. Binnenkort zal de collectie worden uitgebreid met 300 mm natuursteenstrips. Heeft montage met een mortelvoeg uw voorkeur? Ook dat is mogelijk!

Maak uw keuze uit de 80 verschillende steenstrips van de Fassat collectie, welke te vinden zijn op www.steenstripshop.nl. De levertijd van de meeste strips is zo'n 3 tot 4 weken.

Voor meer info bent u ook van harte welkom in onze fysieke steenstripshop in Enter. We kunnen u hier alle steenstrips laten zien en het Novi BrickSystem nader toelichten. Heeft u interesse in alternatieve circulaire keramische gevelsystemen en losmaakbare wand- en vloertegels? Ook daarover informeren wij u graag!