Fassat Circulaire Gevels & Tegels

Efficiënte Gevelmontage met RocketClip: Duurzaamheid Ontmoet Innovatie

Efficiënte Gevelmontage met RocketClip: Duurzaamheid Ontmoet Innovatie

🚀 Ontdek de innovatieve RocketClip voor efficiënt gevelbekleding monteren!🚀

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het monteren van gevelpanelen? Ontdek de RocketClip - de ultieme bevestigingsmethode voor een vlotte werkwijze!

De RocketClip, een U-vormige houtklem met een 50 mm verlengstuk en vier vleugels, biedt een betrouwbare ondersteuning voor diverse gevelsystemen. Deze clip is ontworpen voor gebruik op drukvaste isolatiematerialen en maakt koudebrugvrije montage mogelijk. Dankzij de flexibele installatiemogelijkheden kunnen houten regels eenvoudig en stevig worden bevestigd, waardoor de RocketClip geschikt is voor verschillende gevelbekledingsmaterialen, zoals beplating, houten delen en steenstrips.

Daarnaast biedt de RocketClip een kosteneffectieve oplossing voor gevelmontage, zonder concessies te doen aan kwaliteit of duurzaamheid. Met zijn veelzijdigheid en efficiëntie is de RocketClip een onmisbaar hulpmiddel voor professionals in de bouwsector.

De keramische gevelbekleding wordt steeds populairder vanwege zijn esthetische en duurzame eigenschappen. Naast de steenstrips omvat onze collectie ook BrickTiles en terracotta panelen. Elk product in ons assortiment wordt geleverd met een efficiënt montagesysteem voor een probleemloze installatie.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van het RocketClip-systeem voor jouw project! Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een persoonlijke kennismaking. 

Samen streven we naar een duurzamere toekomst. Let's build better!