Onze leveranciers

Onze leveranciers

Overzicht van partijen waar wij mee samenwerken

Onze leveranciers

Bij Fassat zijn wij toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige steenstrips afkomstig van gerenommeerde fabrikanten zoals Feldhaus, ABC Klinker, Röben, Ströher en Rijswaard. Onze webshop biedt een uitgebreide selectie steenstrips die geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals gevelbekleding, interieurdesign en meer.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de diverse bevestigingssystemen die we aanbieden. Een van onze innovaties is het NoviBrickSystem, een geavanceerde mechanische methode om steenstrips te bevestigen. Dit systeem, ontwikkeld door Fassat Circulaire Gevels & Tegels, biedt een lijmvrije en efficiënte manier om steenstrips te monteren.

Met het NoviBrickSystem geniet u van de volgende voordelen:

  1. Snelle en eenvoudige montage: Het systeem is ontworpen voor efficiënte installatie, wat resulteert in tijdsbesparing bij het aanbrengen van steenstrips.

  2. Lijmvrij: In tegenstelling tot traditionele methoden vereist het NoviBrickSystem geen lijm, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke oplossing is.

  3. Flexibiliteit in toepassingen: Of u nu gevelbekleding voor uw woning of een unieke interieurinrichting wilt, het NoviBrickSystem past zich aan diverse toepassingen.

Bezoek onze website www.fassat.nl voor meer informatie over het NoviBrickSystem en ontdek hoe deze innovatieve methode uw projecten kan verbeteren. Bij SteenstripShop.nl ziet u onze collectie steenstrips. Altijd streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook oplossingen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Onze Gerenommeerde Leveranciers: Kwaliteit Gegarandeerd

Bij Fassat zijn we er trots op samen te werken met enkele van de meest vooraanstaande leveranciers in de branche. Deze partnerschappen stellen ons in staat om hoogwaardige steenstrips aan te bieden die aan de hoogste normen voldoen. Laten we eens nader kijken naar wat elke leverancier te bieden heeft:

Feldhaus: Innovatie en Duurzaamheid

Feldhaus, een pionier in baksteeninnovatie, voorziet ons van materialen die niet alleen uitblinken in vakmanschap maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De constante focus op kwaliteit en milieuvriendelijkheid maakt Feldhaus een waardevolle partner in onze missie om hoogwaardige bouwmaterialen aan te bieden.

ABC Klinker: Duurzaam en Veelzijdig

ABC Klinker staat bekend om zijn uitgebreide assortiment duurzame en veelzijdige baksteenoplossingen. Hun materialen bieden ons de mogelijkheid om klanten diverse ontwerpmogelijkheden te presenteren. De nadruk op duurzaamheid sluit naadloos aan bij onze toewijding aan milieubewust bouwen.

Röben: Traditioneel Vakmanschap

Röben brengt een rijke geschiedenis van traditioneel vakmanschap naar onze selectie van bouwmaterialen. De tijdloze elegantie van Röben-bakstenen voegt een vleugje klasse toe aan elk project. Het partnerschap met Röben weerspiegelt onze toewijding aan hoogwaardige en stijlvolle bouwoplossingen.

Ströher: Maatwerk en Kwaliteit

Ströher onderscheidt zich door zijn focus op maatwerkoplossingen en ongeëvenaarde kwaliteit. Dit stelt ons in staat om aan de unieke eisen van elk project te voldoen. Het assortiment van Ströher biedt flexibiliteit en precisie, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen leveren die aan de hoogste normen voldoen.

Rijswaard: Innovatie en Duurzaamheid in Één

Rijswaard Baksteen combineert innovatie en duurzaamheid op een unieke manier. Naast hoogwaardige bakstenen draagt Rijswaard bij aan duurzame bouwpraktijken. Het feit dat het bakken van stenen en het zagen van steenstrips op dezelfde locatie plaatsvinden, getuigt van efficiëntie en milieubewustzijn.

Onze samenwerking met deze vooraanstaande leveranciers versterkt onze positie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige steenstrips. Door materialen van Feldhaus, ABC Klinker, Röben, Ströher en Rijswaard aan te bieden, verzekeren wij onze klanten van kwaliteit, diversiteit en duurzaamheid in elk project.