Steenstrips interieur

Steenstrips interieur

Circulair Innovatief Remontabel

Steenstrips interieur voor veelzijdige toepassingen

Breng het beste van natuurlijke schoonheid en modern design in uw huis met Fassat steenstrips interieur. Deze veelzijdige decoratieve elementen voegen textuur, diepte en een uniek karakter toe aan elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een rustieke uitstraling of een modern industrieel design, steenstrips bieden de perfecte oplossing voor uw interieurbehoeften. 

De muurstrips binnen zijn een ware aanvulling voor elk project, of u nu een groot of een klein interieurproject wilt verwezenlijken, De steenstrip panelen van Fassat zijn daarnaast in diverse designs en kleuren verkrijgbaar. De keuze is zeer groot. Bovendien zijn onze Splitbrick steenstrips zonder verlijming of cement aan te brengen op de muren. Dit dankzij ons circulaire montagesysteem. Meer weten over steenstrips binnen en steenstrip gevelsysteem? Neem gerust contact op met Fassat.

De veelzijdigheid van muurstrips binnen

Steenstrips zijn niet alleen voor buitengevels. In het interieur zorgen ze voor een opvallend accent dat de aandacht trekt. Of u nu kiest voor muurstrips binnen in de woonkamer, een steenstrip interieur in de keuken of sierstrips op de muur van uw slaapkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van rustiek tot modern, steenstrips passen bij elke stijl. De steenstrips interieur veranderen de sfeer en uitstraling volledig. Kies voor zwarte steenstrips voor een stoere industriële look of ga voor subtiele antraciet of steenstrips in wit die opgaan in de moderne ruimte.

Bij het inrichten van uw interieur met steenstrips ontdekt u snel de veelzijdigheid van deze optie. Ze brengen textuur en karakter in elke ruimte, van woonkamer tot keuken, van slaapkamer tot studeerkamer. Het steenstrip interieur heeft een unieke charme en kan in elk ontwerp worden geïntegreerd. Of u nu een rustieke boerderijsfeer of een strakke, moderne esthetiek nastreeft, de muurstrips binnen zijn in tal van kleuren en designs verkrijgbaar bij Fassat. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. 

Duurzame en innovatieve steenstrips voor binnen

Bij het kiezen van steenstrips voor binnen is het belangrijk om te kiezen voor duurzame en innovatieve opties. Onze steenstrips zijn gemaakt van gerecyclede materialen en ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden gedemonteerd en opnieuw gebruikt. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer kostenefficiënt.

Bij Fassat zijn we trots op onze betrokkenheid bij duurzaamheid. Onze interieur steenstrips, gemaakt van gerecycleerde materialen, vormen een perfect voorbeeld hiervan. Door onze innovatieve bevestigingsmethode zijn de steenstrips gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken, wat bijdraagt aan een duurzamer en circulair bouwproces.

Splitbrick montagesysteem: het gemak van installatie

Het installeren van onze Splitbrick steenstrips voor binnen is een eenvoudige en snelle klus, dankzij ons gepatenteerde systeem zonder cement of verlijming. Dit maakt ze ideaal voor zowel permanente als tijdelijke decoratieve toepassingen. U zult versteld staan van de transformatie die een steenstrip interieur kan bewerkstelligen met zo'n minimale inspanning. Het Splitbrick systeem is een beter alternatief dan traditionele bakstenen of verlijmde steenstrips: het is duurzamer, goedkoper en sneller te monteren.

Het mechanische Splitbrick montagesysteem maakt het bouwproces dan ook minder arbeidsintensief. Door de mogelijkheid om de onderste laag van de steenstrips in een startprofiel te klikken en het profiel in de bovengroef te bevestigen is de aanbrenging ervan een fluitje van een cent. Ook het demonteren en opnieuw monteren is hierdoor eenvoudig en vlot. Daardoor zijn ze ideaal zijn voor zowel permanente als tijdelijke interieurtoepassingen.

Steenstrips zwart binnen: een stijlvolle keuze

Voor een opvallende en eigentijdse look zijn onze zwarte steenstrips een uitstekende keuze. Ze voegen diepte en contrast toe aan uw interieur en zijn perfect voor het creëren van een opvallend accent. Of u ze nu gebruikt voor een volledige muur of als accent, zwarte steenstrips zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur!

Naast steenstrips zwart binnen, zijn onze producten in tal van kleuren te verkrijgen. Van wit tot antraciet en van roodbruin tot natuursteenstrips. Voor iedere interieurproject hebben wij de juiste steenstrip panelen. Wilt u meer weten over de ontwerp mogelijkheden? Neem gerust contact op met Fassat gevelsystemen. 

Waarom kiezen voor Fassat steenstrips?

Met onze steenstrips haalt u niet alleen een mooi product in huis, maar ook een duurzaam en innovatief product dat bijdraagt aan een beter milieu. Onze steenstrips zijn ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit, en we zijn er trots op dat we u een product kunnen bieden dat zowel mooi als verantwoord is.

Wanneer u kiest voor onze producten, investeert u in een betere toekomst, zonder in te leveren op stijl of functionaliteit. Kies vandaag nog voor het steenstrip interieur van Fassat. Wilt u uw interieurproject invullen met Splitbrick strips? Kom gerust een keer langs in de showroom in Enter, waar we diverse panelen hebben uitgestald. We nemen graag het project met u door en geven u een scherpe offerte.  

Milieubewust bouwen én kosten besparen? Kies voor Fassat Circulaire Gevels & Tegels