Steenstrips op isolatie prefab

Steenstrips op isolatie prefab

Circulair Innovatief Remontabel

Steenstrips op isolatie prefab buitengevel

Bij Fassat kunt u terecht voor steenstrips op isolatie prefab voor de buitengevel, maar ook binnen gevel. Wij leveren een uniek steenstrip systeem, waarbij verlijming niet meer nodig is. Bovendien is ons systeem circulair en dus duurzaam. De slanke steenstrips zijn slecht 14 mm dun, in verschillende ontwerpen verkrijgbaar en zijn voorzien van een onder- en bovengroef. Hierdoor staat een modulair steenstrips op isolatie prefab paneel. De slanke steenstrips geven een prachtig uiterlijk aan de buitengevel. Het heeft een aanzicht van een stenen gevel. 

Met ons unieke gepatenteerde gevel steenstrips systeem zijn metselwerk en verlijming verleden tijd. Onder de circulaire steenstrips, de Splitbricks, is het mogelijk om isolatieplaten aan te brengen. Met de steenstrips op isolatie prefab zorgt u voor een extra isolering, en dus een hoger wooncomfort. Een goed geïsoleerde woning maakt u eenvoudig met de isolatie steenstrips van Fassat. In de zomer blijft uw woning koel van binnen en in de winter blijft de warmte binnen. Dit scheelt u aanzienlijk in de stookkosten en bovendien is dit een stuk duurzamer. 

Gevel steenstrips op isolatie aanbrengen

Bij Fassat heeft u de mogelijkheid om steenstrips op isolatie aan te brengen. Hiermee isoleert u gelijk uw woning, wat natuurlijk goed past bij de verduurzaming. Onze steenstrips kunnen rechtstreeks op de gevel worden aangebracht middels ons circulaire systeem. Geen metselwerk, bakstenen of verlijmingen komen eraan te pas. Als eerste brengen we isolatieplaten aan op de buitengevel. Dit zijn onze Kingspan Kooltherm K15 platen. Vervolgens worden de steenstrips op maat gezaagd, waardoor er geen zaagverlies is. Daarna worden de gevel steenstrips op isolatie aangebracht met behulp van het mechanische montagesysteem. 

Het voordeel van Fassat montagesysteem is ten eerste de prijs. Het is een stuk goedkoper dan handmatig met cement en lijm steenstrips aanbrengen. Daarnaast zorgen traditionele bakstenen voor veel restproducten, wat niet duurzaam is. De stroken steenstrips op isolatie prefab worden op maat gezaagd, waarbij er geen zaagverlies is. Vervolgens worden de strips middels het montagesysteem eenvoudig aangebracht op de buitengevel. De buiten strips zijn speciaal ontwikkeld om buitenmuren beter te isoleren en te bekleden. Zeer geschikt bij een renovatie of aanbouw project voor woningen en utilitaire bouw. Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen van isolatie steenstrips? Neem dan contact op met het team van Fassat. 

Voordelen isolatie met steenstrips van Fassat

De voordelen van isolatie met het steenstrips systeem van Fassat zijn ongekend groot. Niet alleen de prijs, maar ook de eenvoudige montage én demontage. Wat zijn nou precies de voordelen van Fassat’s steenstrips op isolatie prefab? 

 • Duurzaam montagesysteem

 • Demonteerbaar en herbruikbaar

 • Eenvoudige montage met onder- en bovengroef

 • Gevel steenstrips zijn zonder voeg, maar eventueel ook mogelijk met voeg

 • Geen zaagverlies, alle strips zijn op maat gemaakt

 • Laag water opnemend vermogen (minder dan 3%)

 • Isolatieplaten zorgen voor extra wooncomfort

 • Geschikt voor buitengevel en binnen montage

 • Extra isolatie met behulp van isolatieplaten mogelijk

 • Verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en designs

 • Nieuwe look aan de buitenkant van de woning.

Bestaande gevel isoleren met tegelstrips panelen

Dankzij tegelstrips panelen kunt u een bestaande gevel isoleren zonder het karakter van een bakstenen woning te verliezen. Steenstrips worden direct op maat gezaagd, waardoor er geen zaagverlies is en zijn bovendien niet van echt te onderscheiden. Ook de hoeken worden speciaal uitgezaagd zodat u optisch hetzelfde resultaat krijgt als volwaardige bakstenen. De plaatsing van steenstrips op isolatie prefab vindt plaats met ons gepatenteerde gevelsysteem. Deze kunnen zowel met voeg als zonder voeg aangebracht worden.

Fassat biedt een complete oplossing voor een binnenmuur of buitengevel met tegelstrips panelen, het gevelsysteem en isolatieplaten. Eventueel ook mogelijk inclusief montageklemmen en wokkelschroeven. Dankzij dit systeem zijn de steenstrips demontabel en dus weer opnieuw te gebruiken. Ook kunt u bijvoorbeeld eenvoudig wisselen van uitvoering. Daarnaast hoeft u geen extra fundering te plaatsen, zoals dat bij traditionele bakstenen wel het geval is. Tevens is er veel minder verloren ruimte en is het perfect mogelijk bestaande ramen af te werken met steenstrips. Dit is bijzonder handig bij kleine renovaties of projecten waar de ramen al geplaatst zijn.

Meer informatie over Isolatie steenstrips

Naast de buitengevel bekleding kunt u ook kiezen voor isolatie steenstrips binnen. Hierbij heeft u keuze uit verschillende soorten steenstrips op isolatie prefab. Bent u op zoek naar steenstrips baksteen of mozaïek uitvoering? Alles is mogelijk bij Fassat. Bekijk een selectie van onze collectie online. Als u een echt goed beeld wilt hebben hoe de isolatie steenstrips er uit zien, kom dan langs in onze showroom in Enter. Maak wel van tevoren een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

In onze showroom hebben wij voor u alle producten uitgestald in verschillende stijlen. De keuze is enorm, waardoor er altijd wel een ontwerp bij zit wat bij uw bouwproject en wensen past. Bovendien ontvangt u gratis advies van onze professionals. Steenstrips op isolatie prefab plaatsen is met ons gevelisolatie montagesysteem eenvoudig, duurzaam en bovendien snel. U kunt deze op iedere gewenste muur binnen of buiten plaatsen. Heeft u nog vragen? Contacteer ons of vraag een gratis offerte aan.