Steenstrips binnen

Steenstrips binnen

Circulair Innovatief Remontabel

Steenstrips binnen plaatsen

Investeer in uw huis door steenstrips binnen toe te voegen aan uw inrichting. Laat uw fantasie de vrije loop bij Fassat en kies voor natuursteenstrips of steenstrips binnen wit, grijs of zwart die uw woning verbeteren en indrukwekkende kenmerken creëren. Steenstrips binnen plaatsen gaat heel eenvoudig met het circulaire en gepatenteerde montagesysteem van Fassat, waar géén verlijming of cement aan te pas komt. 

Steenstrips binnen dragen de standaard interieur regels uit door in elke ruimte een combinatie van elementen toe te voegen. Een natuurstenen element kan in zijn eentje een kamer verbeteren, de omgeving veranderen en de sfeer verhogen. De producten van Fassat Gevelsystemen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook vele voordelen.

Voordelen Fassat steenstrips voor binnen

 • Duurzaam: steenstrips van Fassat zijn op maat gemaakt, waardoor er geen zaagverlies is. 

 • Circulair mechanisch montagesysteem: eenvoudig monteren, demonteren en hergebruiken.

 • Dankzij het duurzame montagesysteem is er geen lijm of cement nodig.

 • Steenstrips voor binnen zijn zonder voeg, maar kan indien gewenst ook met voeg geplaatst worden. 

 • Slechts 14 mm slank, waardoor er minder ruimteverlies is ten aanzien van traditionele bakstenen. 

 • Breed assortiment steenstrips voor binnen en buiten.

 • Dankzij de hoekstrips is een nauwkeurige afwerking van hoeken mogelijk.

 • Licht in gewicht: bespaar op transportkosten en steenstrips binnen plaatsen.

Duurzame steenstrips panelen binnen

Wanneer u kiest voor Fassat steenstrips panelen binnen, kiest u ook voor duurzaamheid. Het Splitbrick systeem inclusief losmaakbare strips is een aantrekkelijk alternatief voor verlijmde steenstrips. Waarom? We leggen dit aan u uit: 

 • Steenstrips panelen zijn duurzamer en goedkoper dan strips verlijmen of met cement bevestigen.

 • De montage is minder arbeidsintensief en ook nog eens zeer eenvoudig.

 • U draagt een steentje bij aan het milieu vanwege het gebruik van dit circulaire product, wat ook de demontage én het hergebruik mogelijk maakt. 

Bovendien zijn de steenstrips panelen binnen en buiten van Fassat milieuvriendelijk. Bij de fabricage is er 70% minder grondstofverbruik en 50% lager energieverbruik. Hierdoor is de CO2-uitstoot aanzienlijk lager dan bij de traditionele bakstenen productie. De verwerkingstijd en doorlooptijd is ook korter. Doordat de lichtgewicht Splitbrick strips van Fassat minder arbeidsintensief zijn, bespaart u direct op de kosten van transport en plaatsing. Wilt u een strakke moderne wandbekleding creëren? Kies dan voor de slanke oogverblindende Splitbrick steenstrips binnen, waarbij er geen verschil in diktes is.  

Inspiratie voor wandbekleding binnen

Uit ons ruime assortiment wandbekleding binnen, stelt u een eigentijds en strak design samen. U heeft namelijk keuze uit diverse kleuren, designs en patronen. De dunne steenstrips binnen grijs en wit zijn erg populair voor elke ruimte in huis. De natuursteenstrips staan bijvoorbeeld magnifiek in de woonkamer of relaxruimte. De dunne steenstrips voor binnen kunnen in iedere ruimte gebruikt worden, waarbij de stijl geheel afgestemd is op het interieur. 

En wilt u in de toekomst uw interieurstijl aanpassen? Bijvoorbeeld door nieuwe meubels en een andere vloer? Dan kunt u dankzij het circulaire montagesysteem van Fassat de strips ook demonteren en hergebruiken. Dat wil zeggen dat u ook de wand aanpast met een ander type Splitbrick uit ons assortiment. Bovendien zijn de steenstrips binnen ook geschikt voor gebruik buiten. Een investering die duurzaam is, decennialang meegaat en geen onderhoud nodig heeft. Wenst u meer informatie of wilt u een gratis offerte ontvangen? Neem dan contact op met het Fassat team.

Geschikt voor grote en kleine woonruimtes

Steenstrips voor binnen zijn een prachtige optie voor zowel grote als kleine woonruimtes. Het opnieuw bekleden van een bestaande muur of haard met baksteen steenstrips geven deze meer persoonlijkheid dan een simpele verflaag. Natuursteenstrips zijn aanpasbaar. En bovendien is het creëren van een uniek meesterwerk snel en eenvoudig gefixt met de steenstrips voor binnen. 

Pas natuursteenstrips toe op open haarden, muren, achterwanden en meer. De mogelijkheden om steenstrips binnen te gebruiken zijn eindeloos. Het is gemakkelijk om een product te kiezen dat bij het interieur past. U kunt ook een steenstrip ontwerp kiezen dat een dynamisch contrast creëert in de woonruimte. Breng voor inspiratie voor uw woonproject een bezoek aan Fassat showroom in Enter, waar de diverse steenstrip uitvoeringen uitgestald staan. 

Goedkope steenstrips voor binnen

Doordat de wandbekleding remontabel is, aangezien er geen verlijming of cement aan te pas komt, zijn de goedkope steenstrips voor binnen een uiterste slimme investering. Bovendien helpen steenstrips mee aan de isolatiewaarde van uw woning. Dit betekent dat in de zomer de warmte buiten blijft en in de winter juist binnen. 

Voor buitenstrips heeft u ook nog de mogelijkheid om isolatieplaten te plaatsen. Wenst u meer informatie over steenstrips kopen? Neem dan gerust contact op met Fassat of kom een keer langs in de showroom in Enter. Wij staan u graag te woord en geven u advies wat de beste goedkope steenstrips voor binnen en buiten zijn. Vraag een gratis offerte aan voor Splitbrick strips voor uw bouwproject of kom langs in de showroom!