Steenstrips buitengevel

Steenstrips buitengevel

Circulair Innovatief Remontabel

Steenstrips buitengevel kopen

Wilt u duurzame, goed geprijsde รฉn hoge kwaliteit steenstrips buitengevel kopen? Daarvoor kunt u terecht bij Fassat gevelsystemen. Wij zijn specialist in duurzame steenstrips buiten en binnen. Dankzij ons gepatenteerde en unieke gevel montagesysteem is verlijming of metselwerk niet meer nodig. Fassat biedt op deze wijze een complete oplossing voor gevelbekleding, welke duurzaam, herbruikbaar en betaalbaar is. 

Bij steenstrips buitengevel kopen heeft u keuze uit diverse uitvoeringen. Van witte steenstrips buitengevel tot zwart en alle kleuren die daartussen zitten. Ook een hout- of marmeruitvoering behoort tot de mogelijkheden. Steenstrips buitengevel is een populair materiaal voor gevelbekleding. Ze worden vaak gebruikt als een alternatief voor traditionele gevelmaterialen zoals baksteen of stucwerk. Steenstrips zijn o.a. gemaakt van natuursteen of gegoten composietmaterialen en zijn bij Fassat verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten en texturen.

Voordelen steenstrips voor buiten

Een van de grootste voordelen van steenstrips voor buiten is de duurzaamheid. Natuursteenstrips zijn resistent tegen weersinvloeden en hebben bovendien een lange levensduur. Composietmaterialen zijn ook duurzaam en vereisen weinig onderhoud. Steenstrips zijn daarnaast brandveilig en zorgen voor een goede isolatie, wat bijdraagt aan een energie-efficiรซnte woning. Bovendien zijn steenstrips licht van gewicht, wat betekent dat er geen extra belasting op de gevelstructuur wordt geplaatst.

Steenstrips voor buiten zijn ook esthetisch aantrekkelijk. Ze kunnen worden gebruikt om een moderne of traditionele uitstraling te creรซren, afhankelijk van de gekozen stijl en kleur. Bovendien kunnen gevel steenstrips worden gecombineerd met andere gevelmaterialen, zoals hout of staal, voor een unieke look. Vanwege het gepatenteerde montagesysteem van Fassat komt er geen verlijming of cementwerk aan te pas. Hierdoor is de gevelbekleding snel en eenvoudig op te bouwen. Dit scheelt veel tijd en dus ook geld. 

Steenstrips buitengevel nadelen

Ieder voordeel heeft ook een nadeel. Wat zijn de steenstrips buitengevel nadelen? De natuursteenstrips kunnen duurder zijn dan traditionele gevelmaterialen, vooral als de gekozen steensoort zeldzaam of exclusief is. Bovendien kunnen steenstrips lastig te repareren zijn als ze beschadigd raken. Echter, vanwege ons uniek montagesysteem, kunnen de steenstrips eenvoudig verwijderd worden en hergebruikt worden. Dus mocht een steenstrip beschadigd zijn, dan kan deze gewoon vervangen worden. Daarbij zeggende dat de Splitbrick stenen vrijwel ongevoelig zijn voor scheuren. 

In het algemeen zijn steenstrips buitengevel een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame, esthetisch aantrekkelijke en gemakkelijk te installeren gevelbekleding. Als u overweegt steenstrips panelen voor uw buitengevel te gebruiken, is het aanbevolen om uw opties te overwegen en een professional van Fassat te raadplegen om ervoor te zorgen dat het materiaal geschikt is voor uw specifieke situatie.

Waarom buitenmuur bekleden met steenstrips panelen

  • 50% minder energieverbruik en 70% lager grondstofverbruik.

  • Circulair bouwen met gepatenteerd montagesysteem: eenvoudige montage en demontage, waardoor hergebruik mogelijk is. 

  • Geen afval of vervuiling: bij Fassat steenstrips zijn lijm, cement of voegwerk overbodig.

  • Hoekstrips voor muren zorgen voor een naadloze afwerking.

  • Fassat steen strips zijn 14 mm dun: minder ruimteverlies met steenstrips panelen voor buiten vergeleken met traditionele bakstenen. 

  • Isolerende werking met steenstrips buitengevel met isolatie.

  • Geen zaagverlies en aanpassingskosten: alle panelen van Fassat zijn op maat gezaagd voor het eenvoudig aanbrengen van steenstrips panelen voor buiten. 

  • Slanke en strakke gevelopbouw: geen verschil in dikte.

  • Zonder steiger snel en duurzaam bouwen. 

  • Breed assortiment: van natuursteen tot kleurrijke look.

Duurzaam, modern en eenvoudig installatie

Steenstrips voor buitengevels zijn een duurzame, esthetisch aantrekkelijke en gemakkelijk te installeren gevelbekleding, welke vele voordelen bieden. Zoals de onderhoudsvriendelijkheid, aanpasbaarheid, vochtregulatie, brandveiligheid en ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Vochtregulatie: Steenstrips kunnen helpen bij de regulatie van vocht in de gevel, waardoor de levensduur van de gevel wordt verlengd en schimmelvorming wordt voorkomen.

Brandveiligheid: Steenstrips bieden een hoge mate van brandveiligheid, wat bijdraagt aan de veiligheid van het gebouw en de mensen die erin verblijven.

Milieuvriendelijk: Veel steenstrips worden gemaakt van natuurlijke materialen en zijn recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

Garantie: Steenstrips zijn vaak gegarandeerd tegen kleurvervaging, vervorming of andere defecten, waardoor u zeker bent van de kwaliteit van het product.

Ligt uw bouwproject in een aardbevingsgevoelige zone of in een kustgebied? Ook daar hebben we bij Fassat Gevelsystemen de juiste steenstrips voor. Benieuwd welke steenstrips in deze gebieden kunnen worden toegepast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Ontdek de Fassat producten

Het mechanische en gepatenteerde gevelsysteem van Fassat is een totaaloplossing voor ieder renovatie- of nieuwbouwproject. Het is een zeer duurzame en circulaire bouwoplossing voor zowel architecten en projectontwikkelaars als bouwbedrijven. Ook voor particulieren woningen biedt Fassat een uitkomst voor gevelbekleding. Naast de steenstrips buitengevel kunt u bovendien bij ons terecht voor gevelstenen, gevelpannen en gevelisolatie. Inclusief verschillende montage- en bevestigingsmiddelen om het geheel compleet te maken. Uiteraard sluiten onze Fassat producten naadloos op elkaar aan. 

Wilt u meer weten over onze producten en wat we voor uw buiten- of binnenproject kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom in Enter. We laten u graag de mogelijkheden zien van duurzaam bouwen met de hoogwaardige producten van Fassat. Zoals de Splitbrick strips die middels een paneelsysteem met een onder- en bovenvoeg werken.