Steenstrips Fassat Gevels & Tegels

Steenstrips Fassat Gevels & Tegels

Steenstrips voor binnen en steenstrips voor buiten

Ontdek de Elegante Steenstrips Gevel bij Fassat - Duurzaamheid en Stijl in Eén

Steenstrips bieden een slanke en aantrekkelijke bekleding voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bij Fassat leveren wij maatwerk steenstrips gevel met minimaal zaagverlies, waarbij de dikte slechts 14 mm is. Deze modulaire steenstrippen, met groef, geven jouw gevel een eigentijdse uitstraling van gestapelde dunne steenstrips. Licht van gewicht en geschikt voor diverse toepassingen, transformatoren ze jouw gevel moeiteloos.

Waarom Kiezen voor Steenstrips?

Steenstrips zijn een traditioneel alternatief voor traditionele ingrediënten, en bij Fassat zijn ze meer dan zomaar bouwmateriaal. Ons mechanisch montagesysteem biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook een kostenefficiënte, snelle montage die herbruikbaar en duurzaam is. Het mechanische systeem is ontwikkeld door Fassat en is hierdoor een gepatenteerde gevelsysteem, dat zeer geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Variëteit in Steenstrips voor Binnen en Buiten

Steenstrips voor gevels worden steeds populairder, zowel voor buiten als binnen. Onze collectie omvat natuursteen, keramiek, traditionele baksteen en kunststeen. Eenvoudig aan te brengen, op maat te zagen zonder verlies, en beschikbaar in diverse afmetingen, bieden onze steenstrips gevel eindeloze mogelijkheden. Of je nu een buitenmuur wilt bekleden, een nieuwe serre wilt creëren, of een warme sfeer in huis wilt, Fassat heeft de passende steenstrip voor jou.

Steenstrips Gevel Zonder Voeg - Stijlvol en Weerbestendig

Bij Fassat hebben we een ruim assortiment steenstrips voor uw gevel zonder voeg, de steenstrips zijn zorgvuldig geselecteerd om aan diverse smaken te voldoen. Onze steenstrips zijn weerbestendig, robuust en van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden zelfs strips die zijn gezaagd uit echte stenen, waardoor elk strip karakter heeft. Dankzij ons mechanisch montagesysteem zijn ze niet alleen demontabel maar ook herbruikbaar.

Steenstrips Gevel Kopen - Eenvoudig en Betrouwbaar

Twijfels bij het online kopen van steenstrips voor uwgevel? Bij Fassat begrijpen we dat. Daarom sturen we graag een staaltje van jouw duurzame steenstrip, zodat je zeker bent van kleur en textuur. Online bestellen is vervolgens eenvoudig, en uw bestelling wordt rechtstreeks bij u thuis of op locatie afgeleverd.

Wil je de steenstrips voor uw gevel in werkelijkheid wilt zien, bezoek dan onze showroom in Enter en ervaar hoe onze steenstrips op groot oppervlak voorkomen. Kies voor milieuvriendelijk bouwen en kostenbesparing met Fassat gevelsystemen. Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak in onze showroom, we vertellen u graag meer over onze gepatenteerde gevelsysteem.

Fassat tegelstrips panelen bieden een warme en zachte uitstraling voor jouw gevel. Naast de eenvoudige montage en demontage besparen ze op arbeid, materiaal en tijd. Het bijzondere is dat de tegeltrips panelen geen problemen veroorzaken bij het verlijmen.

Voordelen van Fassat Steenstrips voor de Buitengevel:

1. Duurzaam Systeem: Fassat gevelsysteem is een duurzame keuze. Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook demonteerbaar en herbruikbaar.

2. Eenvoudige Montage: Het systeem is eenvoudig te monteren, wat tijd en arbeidskosten beïnvloed.

3. Diverse montagemogelijkheden: Kies voor een steenstrips gevel zonder voeg of ga voor een achterliggende voeg. Hierdoor behoud je de flexibiliteit in ontwerp.

4. Geen Zaagverlies: De strips worden op maat gemaakt, waardoor er geen zaagverlies is. Dit zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor kostenbesparing.

5. Laag Wateropnemend Vermogen: Met een wateropname van minder dan 3% zijn steenstrips bestand tegen vocht.

Milieuvriendelijkheid van Fassat Tegelstrips Panelen:

Naast bovengenoemde bouw voordelen zijn de tegelstrips ook zeer milieuvriendelijk. Bij de fabricage is 70% minder grondstofverbruik nodig en een 50% lager energieverbruik. Hierdoor is de CO2 uitstoot aanmerkelijk lager dan bij de traditionele bakstenen productie. De verwerkingstijd en doorlooptijd is ook veel korter.  

Daarnaast zijn steenstrips gevel van Fassat minder arbeidsintensief. Naast arbeidskosten bespaart u met steenstrips panelen ook op de kosten van fundering en transport. De steenstrips panelen zijn bovendien minder gevoelig voor scheurvorming en er zijn geen dikteverschillen. Resultaat is een strakke, prachtige, slanke gevelopbouw! 

Steen strips voor buiten: creëer een geheel nieuwe sfeer

Maak uw muren of gevel af met Fassat steen strips voor buiten. U kunt denken aan gevelbekleding, aan de schutting, de garage, de schuur of aan de buitenbar. Onze steen strips zijn gemakkelijk te plaatsen en waterdicht met de juiste bescherming. U bestelt ze gemakkelijk en snel bij op Fassat.nl. Steen strips voor buiten zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Een buitengevel die bekleed is met steen strips ziet er bijzonder aantrekkelijk uit en geeft meteen een warm welkom aan uw huis of bedrijfspand.