Steenstrips gevel

Steenstrips gevel

Uniek & stijlvol

Circulair Innovatief Remontabel

Steenstrips gevel

Slanke steenstrips gevel

De slanke steenstrips gevel worden op maat gemaakt, waardoor er geen zaagverlies is. De dikte van de steenstrips buitengevel is slechts 14 mm en is voorzien van een onder- en bovengroef. Op deze manier ontstaat er een modulair steenstrip paneel dat een aantrekkelijke look biedt van gestapelde dunne steenstrips. Bovendien zijn de slanke steenstrips gevel licht van gewicht en geven uw gevel vervolgens een aangezicht van steen. Ze zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie woningen, waarbij er een nieuwe laag over de oude muur zit. Geef uw oude huis een nieuw uiterlijk met de steenstrips gevel van Fassat.

Waarom steen strips gebruiken?

Waarom steen strips gebruiken in plaats van de traditionele bakstenen? Steen strips zijn absoluut een alternatief voor bakstenen. Ten eerste is het mechanische montagesysteem prachtig om te zien. Maar ook goedkoper, sneller gemonteerd, herbruikbaar en duurzaam. De steen strips van Fassat zijn door onszelf ontwikkeld en kunnen besteld worden met ons gepatenteerde gevelsysteem. Het is een herbruikbare oplossing die toegepast kan worden bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Varianten steenstrips buiten en binnen

Steeds meer mensen ontdekken steenstrips buiten en binnen. Gevel steenstrips zijn verkrijgbaar in natuursteen, keramiek, traditionele baksteen en kunststeen. Met een gevel steenstrip creรซert u een nieuwe look. De strips van Fassat zijn gemakkelijk aan te brengen, dus het is een ideaal doe-het-zelf product. De stroken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, aangezien ze op maat gezaagd worden. Hierdoor is er geen verlies aan zaagmateriaal, wat duurzaam en kostenbesparend is. 

De dikte van de tegels is slechts 14 mm. De steenstrips buiten zijn speciaal voor de buitenmuur te bekleden voor de nieuw aangebouwde serre of woonkamer uitbouw. Wilt u een binnenmuur voorzien van steen strips? Vraag dan naar de mogelijkheden voor steenstrips binnen, waarbij u in elke ruimte een warme sfeer creรซert. Bijvoorbeeld voor een woonkamer of een klein achterwandje in het toilet. De steenstrips binnen zijn bovendien ook populair in de horeca. 

Soorten en toepassingen steenstrips gevel zonder voeg

Wij hebben een ruim assortiment steenstrips gevel zonder voeg, zodat wij altijd wel een model in ons assortiment hebben dat bij u in de smaak valt. De verschillende soorten stenen hebben elk hun eigen kenmerken en eigenschappen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een spannende mengeling van kleuren of een meer traditionele uitstraling, er is een stijl die bij uw wensen voor uw gevel past. 

De steenstrips gevel van Fassat zijn speciaal voor een buitenmuur te bekleden. Ze zijn weersbestendig, robuust en van hoge kwaliteit. Wij hebben ook strips op voorraad die gezaagd zijn uit echte oude bakstenen. Steenstrips en baksteenstrips met karakter. Onze steenstrips gevel zonder voeg zijn eenvoudig te monteren dankzij het mechanische montagesysteem. Hierdoor zijn ze ook demontabel en opnieuw te gebruiken. 

Steenstrips gevel kopen

Wij begrijpen als geen ander dat het online kopen van steenstrips gevel vragen kan oproepen. Voldoet de kleur aan uw verwachtingen? Welke soort past bij uw woning? Om dit op te lossen kunnen wij u een staaltje sturen van de steenstrip van uw voorkeur, zodat u meteen kunt zien of dit is wat u nodig heeft. Daarna is online steenstrips gevel kopen heel eenvoudig, want uw bestelling wordt bij u thuis of aan de zaak afgeleverd.  

Als u wilt zien hoe onze steenstrips gevel er in werkelijkheid uitzien als ze op een groot oppervlak aangebracht zijn, kom dan eens langs in de Fassat showroom in Enter. Wilt u milieubewust bouwen en ook kosten besparen? Kies dan voor Fassat gevelsystemen. Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak in onze showroom. We vertellen u graag meer over onze gepatenteerde steenstrips gevel.

Voordelen van Fassat tegelstrips panelen

De Fassat tegelstrips panelen hebben een warme en zachte uitstraling. Naast dat ons systeem eenvoudig te monteren en te demonteren is, scheelt het ook in arbeid, materiaal en tijd. Noemenswaardig om te vermelden is ook dat de tegelstrips panelen geen problemen geven met verlijmen. 

De voordelen van Fassat steenstrips buitengevel op een rij: 

  • Duurzaam systeem.

  • Demonteerbaar en herbruikbaar.

  • Eenvoudige montage.

  • Steenstrips gevel zonder voeg, maar eventueel ook mogelijk met terugliggende voeg.

  • Geen zaagverlies, de strips zijn namelijk op maat gemaakt.

  • Laag water opnemend vermogen (minder dan 3%).

Naast bovengenoemde bouw voordelen zijn de tegelstrips ook zeer milieuvriendelijk. Bij de fabricage is 70% minder grondstofverbruik nodig en een 50% lager energieverbruik. Hierdoor is de CO2 uitstoot aanmerkelijk lager dan bij de traditionele bakstenen productie. De verwerkingstijd en doorlooptijd is ook veel korter.  

Daarnaast zijn steenstrips gevel van Fassat minder arbeidsintensief. Naast arbeidskosten bespaart u met steenstrips panelen ook op de kosten van fundering en transport. De steenstrips panelen zijn bovendien minder gevoelig voor scheurvorming en er zijn geen dikteverschillen. Resultaat is een strakke, prachtige, slanke gevelopbouw! 

Steen strips voor buiten: creรซer een geheel nieuwe sfeer

Maak uw muren of gevel af met Fassat steen strips voor buiten. U kunt denken aan gevelbekleding, aan de schutting, de garage, de schuur of aan de buitenbar. Onze steen strips zijn gemakkelijk te plaatsen en waterdicht met de juiste bescherming. U bestelt ze gemakkelijk en snel bij op Fassat.nl. Steen strips voor buiten zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Een buitengevel die bekleed is met steen strips ziet er bijzonder aantrekkelijk uit en geeft meteen een warm welkom aan uw huis of bedrijfspand.

Wilt u meer weten over Fassat steenstrips? Neem dan zeker eens contact met ons op of kom langs in de showroom waar verschillende producten zijn uitgestald.