Steenstrips kopen

Steenstrips kopen

Circulair Innovatief Remontabel

Streenstrips kopen voor binnen of buitenmuur

Bij Fassat kunt u terecht voor steenstrips kopen die zowel geschikt zijn voor binnen- als buitenmuren. Wandbekleding met lang formaat, gespleten afwerking, tumble soft afwerking, geen gaas, geen lijm en geen uitlijnproblemen, dat zijn de steenstrips van Fassat. Wij bieden namelijk een uniek steenstrip systeem aan. Steenstrips kopen doet u dan ook bij Fassat. 

Dankzij ons gepatenteerde wandbekleding systeem voor gevels is metselwerk en/of verlijming overbodig. Met behulp van het gevelsysteem worden de steenstrips eenvoudig in een profiel geschoven. Daardoor bieden wij voor steenstrips kopen een complete oplossing voor buitengevels en binnenmuren. Onze steenstrips zijn in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar. Zelfs met isolatieplaten. Meer weten? Kom eens langs in onze showroom in Enter of maak een afspraak op locatie. 

Natuursteenstrips buiten kopen

Met de natuursteenstrips buiten blijven wij het spel in de steenindustrie veranderen. Deze strip wandbekledingstegels is een essentieel onderdeel van onze premium stenen bekledingsoplossingen. Met zijn natuurlijke patronen geven de natuursteen steenstrips uw binnen- en buitenruimtes een schitterende glans. U kunt een ruimte diepte geven door natuursteen steenstrips buitengevel te gebruiken. Asymmetrie heeft zijn eigen charme. Iedere natuursteen heeft een eigen kleur, patroon en is eenvoudig zonder lijm of metswelwerk aan te brengen op iedere buitengevel. 

Natuursteenstrips binnen kopen

U kunt ook een vleugje sereniteit toevoegen aan uw gevel door de natuursteenstrips binnen te gebruiken. U ontwerpt de kamers van uw dromen met behulp van een verscheidenheid aan iriserende tinten en patronen. Steen strips is alles wat u nodig heeft als u gefascineerd bent door de ongetemde buitenkant van steen. En altijd al een middel heeft gewild om het in uw huis te verwerken. Bekijk ook eens ons assortiment natuursteenstrips die bijvoorbeeld uw badkamer omtoveren tot een oase van rust en ontspanning. Meer weten over natuursteenstrips binnen? Neem gerust contact op. 

Stijlvolle stenen wandbekleding kopen

Onze stenen wandbekleding maken een fantastische eerste indruk op iedereen die uw woning ziet vanaf de buitenkant, maar ook binnenshuis. Stenen gevelbekleding in de hal zorgt voor een fantastische eerste indruk bij iedereen die uw huis betreedt. Als mensen binnenkomen heeft dit een gastvrij en rustgevend effect.

Creรซer een merkbaar gevoel van ruimte in een lichtgekleurde keuken met een stenen bekleding op de achterwand. Met de steenstrips van Fassat geeft het een rustiek gevoel, terwijl het neutraal en aantrekkelijk blijft. Ideeรซn voor stenen wandbekleding die u niet kunt weerstaan. Wilt u ideeรซn opdoen voor een stijlvolle stenen wandbekleding kopen? Kom dan eens langs in de showroom, waar de diverse uitvoeringen van steenstrips uitgestald zijn. 

Voordelen keramische steenstrips en geveltegels van Fassat

De keramische steenstrips, zijn net als alle andere strips van Fassat, eenvoudig te monteren en te demonteren. Dankzij ons unieke en gepatenteerde circulaire systeem komt er geen lijm of cement aan te pas. Onze keramische steenstrips en geveltegels bieden dan ook tal van voordelen: 

 • Fassatโ€™s steenstrips behouden dezelfde kwalitatieve eigenschappen als een baksteen.

 • Slechts 14 mm slank, waardoor er minder ruimteverlies is ten aanzien van traditionele bakstenen. 

 • Geveltegels voor buiten kunnen zonder voeg, maar indien gewenst ook met voeg. 

 • Breed assortiment steenstrips buiten en binnen.

 • Duurzaam: steenstrips van Fassat zijn op maat gezaagd, waardoor er geen zaagverlies is. 

 • Circulair mechanisch montagesysteem: eenvoudig te monteren en demonteren. Hergebruik van de gevel en keramische steenstrips is dan ook zeker mogelijk. 

 • Geen hoge aanpassingskosten bij het aanbrengen van steenstrips buiten. 

 • Dankzij duurzaam montagesysteem is er geen lijm of cement nodig.

 • Dankzij de hoekstrips is een nauwkeurige afwerking van hoeken mogelijk.

 • Laag water opnemend vermogen (minder dan 3%).

 • Optionele isolatieplaten onder de strips. 

Steenstrip paneel is duurzamer dan steenstrips lijmen

Als u kiest om Fassat steenstrips te kopen, kiest u ook voor duurzaamheid. Het Splitbrick systeem inclusief losmaakbare steenstrip paneel is een aantrekkelijk alternatief voor verlijmde steenstrips. 

 • Steenstrip paneel is duurzamer en goedkoper dan het gebruik van steenstrips lijmen.

 • De montage is minder arbeidsintensief en ook nog eens zeer eenvoudig.

 • U draagt een steentje bij aan het milieu vanwege het gebruik van dit circulaire product, wat een simpele demontage en hermontage mogelijk maakt. 

De lichtgewicht Splitbrick steenstrips van Fassat zijn daardoor minder arbeidsintensief. U bespaart bovendien op de kosten van fundering en transport. Ook zijn steenstrips gevel die buiten toegepast worden minder gevoelig voor scheuren. Er is geen verschil in diktes, met als resultaat een strakke, slanke en oogverblindende gevelopbouw. 

Uit ons ruime assortiment steenstrips kunt u een eigentijds en strak geveldesign samenstellen. Werkt u liever met geveltegels of gevelpannen? Ook deze gevelbekleding kan gecombineerd worden met ons innovatieve en duurzame systeem. Daarnaast kunt u steenstrips met isolatie kopen bij Fassat. Wenst u meer informatie of een gratis offerte te ontvangen voor steenstrips kopen? Neem dan contact op met het Fassat team.