WasteBased steenstrips met gevelsysteem

WasteBased steenstrips met gevelsysteem

Circulair Innovatief Remontabel

Wat is het WasteBased gevelsysteem?

Het WasteBased gevelsysteem van Fassat is een revolutionaire benadering van bouwmaterialen, die design en duurzaamheid combineert. Het systeem maakt gebruik van WasteBased Slips, innovatieve steenstrips gemaakt van gerecycled bouwafval. Deze steenstrips zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook een uniek en opvallend design voor zowel binnen- als buitengevels. Door te kiezen voor het WasteBased gevelsysteem, kiest u voor een duurzaam alternatief voor uw project, dat bovendien bijdraagt aan een circulaire economie.

De steenstrips zijn voor ruim 60% geproduceerd uit gerecycled bouwafval. De montage is eenvoudig via Fassat gepatenteerde montagesysteem, zonder lijm of cement. En bovendien demonteer- en remonteerbaar. Optioneel kunt u ook kiezen voor een levering van gezaagde steenstrips op maat. Bespaar op energie, gewicht, materiaal en arbeidskosten met de WasteBased Beyond Wall gevelstrips van Fassat. 

WasteBased steenstrips: duurzaamheid en design

Wanneer u op zoek bent naar een duurzaam bouwmateriaal dat zowel praktisch als stijlvol is, dan zijn de WasteBased steenstrips precies wat u nodig heeft. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van WasteBased Slips, unieke steenstrips die voor ten minste 60% uit geselecteerd bouwafval bestaan. Deze duurzame steenstrips combineren duurzaamheid met een opvallend design, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke bouwproject.

WasteBased steenstrips zijn het resultaat van een zorgvuldig en innovatief productieproces. Ze worden vervaardigd door StoneCycling, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het recyclen van bouwafval tot nieuwe bouwmaterialen. De WasteBased Slips worden gemaakt van ten minste 60% geselecteerd bouwafval, waaronder wastafels en toiletpotten. Dit proces maakt het mogelijk om afval, dat anders op een stortplaats zou belanden, om te zetten in duurzame en aantrekkelijke bouwmaterialen.

De transformatie naar WasteBased steenstrip

In de evolutie van de bouwsector is het WasteBased gevelsysteem een sprong voorwaarts in duurzaamheid. Door het hergebruik van bouwafval als basismateriaal voor de productie van de WasteBased steenstrip, wordt een nieuw leven gegeven aan materialen die anders op de afvalhoop zouden belanden. Oude wastafels en toiletpotten krijgen een tweede kans als onderdeel van deze innovatieve steen strips, die vervolgens hun plaats vinden in het duurzame gevelsysteem.

Maar de transformatie stopt niet bij het creƫren van deze steenstrips. Elke WasteBased steenstrip is een tastbaar bewijs van de inzet voor duurzaamheid en circulaire economie. Door afval om te zetten in iets nieuws en bruikbaars, draagt de WasteBased steenstrip bij aan het verminderen van de milieubelasting en bevordert het een duurzamere bouwpraktijk. Elk project dat gebruikmaakt van de duurzame steen panelen zijn dus niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook een stap in de richting van een duurzamere toekomst.

WasteBased gevelsysteem: functionaliteit en veelzijdigheid

Het WasteBased gevelsysteem is niet alleen duurzaam en aantrekkelijk, maar ook uiterst functioneel en veelzijdig. De WasteBased Slips kunnen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Hierdoor is het WasteBased gevelsysteem een geweldige keuze, ongeacht de specificaties van uw project. Of u nu gevel steenstrips nodig heeft of de perfecte steen strip zoekt voor uw binnenruimtes, het WasteBased gevelsysteem biedt de oplossing.

Het WasteBased gevelsysteem biedt veelzijdige toepassingen voor zowel binnen- als buitengevels. Of u nu op zoek bent naar een unieke gevelbekleding of een opvallende binnenmuur, de WasteBased Slips bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor ieder bouwproject. Ze kunnen worden aangebracht met een gepatenteerd montagesysteem van Fassat. Dit betekent zonder lijm of cement, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en demontage.

Duurzaam gevelsysteem: een verantwoorde keuze

Door te kiezen voor een duurzaam gevelsysteem, maakt u een verantwoorde keuze voor het milieu. U helpt niet alleen bij het verminderen van bouwafval, maar u kiest ook voor een product dat langer meegaat en minder impact heeft op onze planeet. Bovendien zijn de steenstrips in het WasteBased gevelsysteem een bewijs dat duurzaamheid en esthetiek hand in hand kunnen gaan.

Kiezen voor ons groene gevelsysteem betekent kiezen voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van gerecycled bouwafval, draagt u bij aan het verminderen van de afvalproductie en het bevorderen van een circulaire economie. Bovendien maakt het demonteerbare karakter van het groene systeem het mogelijk om de steenstrips te hergebruiken. Waardoor de levensduur van het materiaal aanzienlijk wordt verlengd en de impact op het milieu ook verminderd wordt.

Ervaar WasteBased gevelsysteem in de showroom

Wilt u zelf de unieke uitstraling en kwaliteit van het WasteBased gevelsysteem ervaren? Bezoek dan onze showroom, waar we een uitgebreide selectie van onze producten hebben uitgestald. Hier kunt u de textuur en kleuren van onze Fassat gevelsysteem steenstrips van dichtbij bekijken, en krijgt u een goed beeld ervan.

Bent u benieuwd naar de look & feel van het Beyond Wall WasteBased gevelsysteem? Wij nodigen u uit om onze showroom in Enter te bezoeken. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons om een bezoek aan de showroom in te plannen. Kom zelf de schoonheid en de duurzaamheid van dit unieke en modulaire gevelsysteem van Fassat ervaren!